Muurlan koulun läheisyyteen on Salon kaupunki kaavoittamassa lähitulevaisuudessa uutta asuinaluetta, jossa talot rakennetaan perinteisiä rakennusmenetelmiä kunnioittaen.

Alue on sijainniltaan erinomainen. Muurlan moottoritieliittymä on vain kahden kilometrin päässä. Turkuun matka taittuu reilussa puolessa tunnissa ja Helsinkiin noin tunnissa. Salon keskustaan tulee matkaa 13 km, ja tuon matkan taittaa reilussa 10 minuutissa. Salosta löytyvät kaikki palvelut sekä erinomainen kulttuuritarjonta että maan paras urheilupuisto. Asuinalueelta on kilometri matkaa kouluun ja päiväkotiin. Muurlan kylän keskustasta, johon matkaa tuleen 2 km, löytyy mm. kauppa ja huoltoasema. Asuinalueen välittömässä läheisyydessä on Muurlan urheilukenttä.

Elintila Oy on suunnittelutarveratkaisulla saanut varattua ensimmäisen tontin jo nyt ja sen rakentaminen aloitetaan keväällä 2020. Haluaisitko sinä asua terveellisesti hengittävässä talossa hyvien palvelujen äärellä? Jos vastasit kyllä, ota rohkeasti meihin yhteyttä, niin kerromme lisää.